Key Ödemeleri Tc Kimlik Numarasına Göre Yapılacak

   LÜTFEN OKUYUN !!!

Öncelikle sitemize hoş geldiniz.  Bu web sitesi bilgilendirme amacı ile açılmış olup sorgulama yapmanıza olanak tanımamaktadır. Eğer ödeme listesinde isminizin olup olmadığını görmek, ne kadar key ödemesi alacağını görmek istiyorsanız www.key-odemeleri.com adresine girmelisiniz.

Key Ödeme Sorgulama için lütfen bu siteye giriniz;

www.key-odemeleri.com

 

 

HABER AKTÜEL –  Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletme Müdürü Ramazan Sakça, KEY hak sahiplerine ve KEY ödemelerine ilişkin listenin kendilerine ulaştırıldığını, listeleri, 27 Temmuz Pazar günü (bugün) mükerrer Resmi Gazete olarak yayımlamayı öngördüklerini bildirdi. Yukarıdaki bağlantıdan sisteme üye olabilir, ödemeler yapıldığı anda özel bilgilendirme bültenimizi mail adresinize alabilirsiniz. (ücretsiz üyelik için buraya da tıklayabilirsiz)

(KEY ödemeleri Pazartesi günü hesaplara yatırıldığı andan itibaren bu sayfadan TC kimlik numaranızı girerek sonuçları izleyebilirsiniz. Bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyiniz. Eklemek için buraya tıklayınız.)

Sakça, yaptığı değerlendirmede, listelerin hem CD hem de elektronik ortamında dosyalar halinde bildirildiğini, 160 bin veya 180 bin sayfa olarak düzenlendiğini kaydetti.

KEY ÖDEMELERİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN!

Listelerin her biri 2 bin sayfadan oluşmak üzere, 80 veya 90 cilt halinde basılacağını anlatan Sakça, basımın pazar gününe tamamlanması için tüm izinleri kaldırdıklarını, 24 saat çalışmaların süreceğini söyledi.

KEY ÖDEMELERİNİ YORUMLAYIN

KEY YORUMLARINI OKUYUN!

Sakça’nın verdiği bilgiye göre, KEY ödemeleri listeleri 6 sütundan oluşuyor. Birinci sütunda TC kimlik numarası, ikinci sütunda sosyal güvenlik numarası, üçüncü sütunda hak sahibinin adı ve soyadı, 4’üncü sütunda ödenecek nakit tutar, 5’inci sütunda hak sahibinin alabileceği nominal hisse tutarı, 6’ıncı sütunda da alınabilecek hisse adeti gösteriliyor.

GÜNÜN TÜM HABERLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Ramazan Sakça, çok büyük içerikli olması nedeniyle KEY ödemeleri listelerini gösteren Resmi Gazete’nin ilk aşamada 3 tane basılacağını, daha sonra ihtiyaca göre baskı yapılabileceğini bildirdi.

KEY ödemeleri 28 Temmuz pazartesi günü Ziraat Bankası şubelerinde başlıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imzaladığı konuyla ilgili yasa değişikliği Resmi Gazete’de yayımlandı.

İlgili Kanun gereği Banka tarafından Emlak Konut GYO A.Ş.’ye bildirilen listeler hak sahipliğinin tespitine esas olmak üzere Resmi Gazetede 28.07.2008 tarihinden itibaren ilan edilecek ve sitemizde KEY ödemelerine ilişkin sorgulama bu tarihten itibaren başlayacaktır.

 

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Hazine’den para aktarılmasını beklediklerini belirterek, “Haksahipleri adına elektronik ortamda hesaplar açıldı. Hak sahipleri pazartesi günü kimliğiyle gelmeleri koşuluyla, Türkiye’deki bütün Ziraat Bankası şubelerinden paralarını alabilir” dedi.

 

-SON İKİ NUMARAYA GÖRE-

 

Genel Müdür Çağlar, 8.5 milyon haksahibine yapılacak KEY ödemelerinin, ölçek açısından sistemi zorlayıp zorlamayacağı sorusuna, “Ziraat Bankası bu tür yaygın ve büyük ödemelere “antrenmanlı” bir bankadır. SSK, Bağ Kur emekli maaşlarında 6.5 milyon kişiye ödeme yapıyoruz” şeklinde cevap verdi. Çağlar’ın verdiği bilgiye göre ödemeler, vatandaşlık numarasının son iki rakamına göre, günlere bölünerek yapılacak. Banka bu konuda ayrıntılı bir duyuru yapmaya hazırlanıyor.

 

KEY HAK SAHİPLERİ ÖDEME TARİHLERİ TABLOSU

T.C. Kimlik No Son İki Rakam Tarih
00 – 08 28.07.2008
10 – 18 29.07.2008
20 – 28 30.07.2008
30 – 38 31.07.2008
40 – 48 01.08.2008
50 – 58 04.08.2008
60 – 68 05.08.2008
70 – 78 06.08.2008
80 – 88 07.08.2008
90 – 98 08.08.2008

-KURUMA TOPLU ÖDEME-

 

Çağlar, tıpkı dört yıl önceki “nema” ödemelerinde olduğu gibi, kamu ve özel sektör kurumlarına, toplu kurumsal ödeme de yapılabileceğini, kurumların bu tutarları çalışanlarına ödeyebileceklerini de aktardı.

 

-KREDİ PAKETİ-

 

Çağlar, geçen hafta sonu Erzurum’da KEY ödemeleri tutarlarını, peşin toplu faize sayarak, kredi olarak da kullandırma projesi üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Bu projenin geçerli olduğunu söyleyen Çağlar, ihtiyaç kredisi olarak kullanılabilecek bu kredi projesine son şeklini vermek üzere olduklarını açıkladı. Buna göre, KEY ödemeleri alacağı örneğin 1000 YTL olan bir haksahibi, bu tutarın bireysel kredideki faizin peşitanı sayılması kaydıyla, 10 ayda 10 eşit taksitte 10 bin YTL kredi kullanabilecek. İkinci seçenek ise aynı tutarın, 20 ay taksitle 5 bin YTL kredi olarak alınması sözkonusu olabilecek. Çağlar, 1000 YTL’lik kredinin 20 taksitte alınıp alınamayacağı sorusuna, “bunun haksahibi ile şube arasındaki ilişkiye bağlı olduğunu” kaydetti.

 

-PİYASAYI RAHATLATABİLİR HACİZE KARŞI ENGEL YOK-

 

Can Akın Çağlar, piyasaya girecek 2.8 milyar YTL’nin “canlandırıcı” etkisi olup olmayacağı sorumuza, “Böyle bir etki beklenir” yanıtını verdi. Pek çok vatandaş açısından “nefes aldırıcı” bir işlev üstlenecek olan KEY ödemeleri, haciz takibi yapan ve alacağında zorlanan bankalar için de “fırsat” olacak. Çağlar, KEY ödemeleri tutarlarının, başka nedenlerle alacaklı olan bankalar açısından hacze konu olabileceğini ve bunun önünde yasal bir engel bulunmadığı görüşünü tekrarlarken, “Diğer bankalardan listeler gelmeye başladı mı?” sorumuza, “Haberler geliyor” yanıtını verdi.

 

-KEY ÖDEMELERİ 1 YTL OLANLAR BİLE VAR-

 

Toplam 2.8 milyar YTL’nin ödeneceği KEY tutarları 1 YTL ile 1391 YTL arasında değişiyor. KEY ödemeleri, 1987-1995 döneminde hesabına prim kesilen 8 milyon 493 bin 956 kişiyi kapsıyor. Ödeme dilimlerine göre, en çok hak sahibi 3 milyon 800 bin kişi ile 0-50 YTL arasında bulunuyor. 2 milyon 922 bin kişi 50 ile 500 YTL arasında, 972 bin kişi de 500 ile bin YTL arasında KEY parası alacak.

 

-1.3 MİLYON PERSONELE EK ÖDEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR-

 

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ek ödeme alamayan personele ilişkin çalışmanın yapıldığını açıkladı. Çiçek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Afet İşleri Yasasının görüşülmesi sırasında, bir milyon 300 bin personeli ilgilendiren düzenlemenin TBMM tatile girmeden yapılacağını söyledi. Çiçek, şöyle dedi: “Ek ödeme alamayan 1 milyon 300 bin personelle ilgili düzenleme yapıyoruz. Bunu Meclis tatile girmeden yapmayı düşünüyoruz. 100-200 YTL fark var diye çalışanlar oraya geçmek istiyor, hepimizi meşgul ediyor.”

 

***

5664 Sayılı Konut Edindirme Yardımı (KEY) Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun ve 14.08.2007 tarih 26613 (Asıl ) Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik Hükümlerine göre;

İlgili Kanun gereği Banka tarafından Emlak Konut GYO A.Ş.’ye bildirilen listeler hak sahipliğinin tespitine esas olmak üzere Resmi Gazetede 28.07.2008 tarihinden itibaren ilan edilecek ve sitemizde KEY ödemelerine ilişkin sorgulama bu tarihten itibaren başlayacaktır.
KEY Hak sahipleri ödeme miktarlarını internet sitesinden T.C. Kimlik Numaraları ve Sosyal Güvenlik Numaraları ile öğrenebileceklerdir.
T.C. Kimlik No ve Sosyal Güvenlik No ile yapılan sorgulama sonucunda çıkan ödeme miktarına hak sahibinin itirazı olmaması durumunda, Hak Sahipleri ödemelerini yukarıda belirtilen ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası şubelerinden T.C. Kimlik No ibraz ederek alacaklardır. Kurumlar tarafından T.C. Kimlik No bildirilmeyen KEY ödemeleri hak sahiplerine ödeme yapılamayacaktır. Bireysel KEY ödemeleri için T.C. Ziraat Bankası Şubelerine başvuran hak sahiplerinin T.C. Kimlik No ile birlikte Nüfus Cüzdanı, Ehliyet veya Pasaport ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Sosyal Güvenlik No ile ödeme yapılmayacaktır.
KEY ödemeleri hak sahiplerinden T.C. Ziraat Bankası’nda hesabı bulunan ve bu hesabına ilişkin Bankkartı bulunanlar, T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden yukarıda belirtilen günleri beklemeden ilk günden itibaren paralarını alabileceklerdir. Dolayısıyla bu hak sahiplerinin 28/07/2007 gününden itibaren şubeler yerine, doğrudan T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden paralarını almaları mümkün olabilecektir.
KEY ödemeleri bireysel olarak T.C. Ziraat Bankası Şubelerinden yapılabileceği gibi, T.C. Ziraat Bankası Şubeleri’ne başvuruda bulunan Kurum/Kuruluş ve Saymanlıklar aracılığıyla toplu olarak da ödenebilecektir.
Kurum ve Kuruluşlardan, halen çalışan personelinin KEY ödemeleri tutarlarını topluca almak isteyenlerin, herhangi bir T.C. Ziraat Bankası şubesine başvurarak, personeline ait bilgileri bir CD ve istenen diğer belgeleri vermeleri halinde, bu kurum ve kuruluşlara, yukarıda belirtilen ödeme günleri beklenmeden ilk gün topluca ödeme yapılacaktır. Detaylı bilgi T.C. Ziraat Bankası Şubelerinden alınabilecektir.
Hisse senedi talep edecek hak sahiplerinin T.C. Ziraat Bankası Şubeleri’ne bireysel olarak başvurmaları gerekmektedir. Hisse senedi talep edecek hak sahipleri T.C. Ziraat Bankasından hisse senedi hak sahipliğine ilişkin dekont alacaklardır. Topluca hisse senedi talebi kabul edilmeyecektir. Hisse senedi ilmühaberlerinin hak sahiplerine teslimine ilişkin usul ve esaslar daha sonra Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından ilan edilecektir.
T.C. Kimlik No ile yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemeleri listesinde isimleri yer almaması Sosyal Güvenlik No ile yapılan sorgulamada T.C. Kimlik No’nun bulunmaması ya da Konut Edindirme Yardımı hak sahibi olduğunun ve ödeme miktarının doğru olmadığının ileri sürülmesi halinde üç ay içinde öncelikle adlarına ödeme yapan kurumlara (çalışmış oldukları kurumlar) bu kurumlardan sonuç alınamaması durumunda ise Sosyal Güvenlik kurumlarına müracaat etmeleri gerekmektedir.
Hak sahibinin ölmüş olması halinde, veraset ilamına istinaden yapılacak ödemelerde yasal mirasçıların tümünün aslen/vekaleten birlikte müracaat etmeleri veya miras ortaklığına temsilci atanması gerekmektedir. İştirak halinde mülkiyetin müşterek mülkiyete dönüştürüldüğüne dair mahkeme kararının ibraz edilmesi halinde ise hisse oranında ödeme yapılacaktır.
Vekâletname ile yapılacak KEY ödemelerinde, genel vekâletnameye istinaden ödeme yapılabilecek, özel bir vekaletname istenmeyecektir. Ancak, ibraz edilecek genel vekâletnamede vekilin Bankadan para çekme yetkisi bulunacaktır.
İlgili Kanunun uyarınca Resmi Gazete de ilan tarihinden itibaren beş yıl içinde talep edilmeyen alacaklar Hazineye irad kaydedilir.
***

 

-HABERİN GEÇMİŞİ-

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül KEY ödemelerini ilgilendiren kanunu onayladı. Ödemeler 28 Temmuz’da yapılacak. Gül, KEY ödemelerine ilişkin düzenlemenin de yer aldığı 5787 sayılı “Kamu Yönetimi Kanunu”u onayladı. KEY ödemelerine ilişkin düzenlemenin de yer aldığı 5787 sayılı bu Kanun Resmi Gazete’de de yayımlandı.

 

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, KEY ödemelerine 28 Temmuz’da başlayacaklarını söylemiş ve Abdullah Gül’ün onayını beklediklerini belirtmişti. Onay nihayet geldi.

Çağlar, KEY ödemelerine ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.  KEY ödemeleriyle ilgili yasanın Mecliste kabul edilmesinin ardından Hazine ve Ziraat Bankasının hazırlıklarını tamamladığını ve 8,5 milyon hak sahibinin bilgilerinin kendilerine geldiğini bildirdi.

Ödeme şekli ve tutarlarıyla ilgili bilgi veren Çağlar, 8,5 milyon kişiye toplam 2,8 milyar YTL ödeneceğini söyledi. Çağlar, en yüksek ödeme tutarının 1,391 YTL olduğunu belirterek, 1 YTL alacağı olan hak sahibinin de bulunduğunu ifade etti.

Ödeme dilimlerine göre en çok hak sahibini 0–50 YTL arasında alacağı olanların oluşturduğunu belirten Çağlar, bu dilimde 3 milyon 800 bin kişinin bulunduğunu kaydetti. Çağlar 1 milyon ve üzerinde alacağı olanların sayısının ise 1 milyon 145 bin olduğunu söyledi.

ÖDEME TUTARLARI VE HAK SAHİBİ SAYISI

Çağlar, KEY’de ödeme tutarları ve hak sahibi sayısını da dilimler halinde şöyle sıraladı:

ÖDEME TUTARI HAK SAHİBİ SAYISI

0-50 YTL 3.800.000

50-100 YTL 848.000

100-150 YTL 477.000

150-200 YTL 464.000

200-250 YTY 275.000

250-300 YTL 220.000

300-400 YTL 364.000

400-500 YTL 274.000

500-600 YTL 237.000

600-700 YTL 208.000

700-800 YTL 181.000

800-900 YTL 183.000

900-1.000 YTL 163.000

1.000 YTL ve üzeri 1.145.000

Buna göre, 2 milyon 922 bin kişi 50 ile 500 YTL arasında, 972 bin kişi de 500 ile 1.000 YTL arasında konut edindirme yardımı parası alacak.

1.000 YTL’NİN ÜZERİNDE ALACAĞI OLANLARA KREDİ İMKÂNI

Çağlar, Ziraat Bankasının 1000 YTL ve üzerinde alacağı olanlar için komisyon ücreti ve faiz oranında avantaj sağlayarak, alacağının 10 katına kadar kredi verilmesine yönelik çalışmaları olduğunu da bildirerek, şunları söyledi:

”1.000 YTL üzerinde alanlara böyle bir kredi ürünü geliştirelim diye düşündük. Mesela KEY ödemelerinden 1.000 YTL alacaksanız. O kişiye eğer kredi veriminde bir problem yoksa ‘size 10 bin YTL vereyim, bunu 10 taksitte bana ödeyin’ veya ‘size 5 katını vereyim, 20 taksitte bana ödeyin’ şeklinde bir kredilendirme yapacağız. Nemanın başka bir versiyonu gibi. Kendilerine ödenecek rakamı peşin ödenen bir komisyon veya bu işin peşin ödenen bir faiziymiş gibi kabul edip, geri kalan 10 taksitte herhangi bir komisyon ya da faiz telaffuz etmeyeceğiz.”

Bunun herkes kredilendirilecek anlamı taşımadığını da kaydeden Çağlar, ”Tabii ki çok büyük volum oluşur oluşmaz bilmiyoruz. Ama insanların derdine derman olabilecek gibi bir rakam ortaya çıkar. 5 ya da 10 bin YTL bir işini görür. Oysaki 1.000 YTL ödediğimiz bir kişi onu çok bir şey de kullanamayabilir” dedi.

Çağlar, kredi vermede kefil istenmeyeceğini, ancak kredi kayıt merkezinden gerekli sorgulamaların yapılacağını ifade etti.

Çağlar, KEY’in konut edindirme yardımı olduğunun anımsatılarak, ”Konut kredisi verir misiniz?” sorusu üzerine, ”Konut kredisi zaten veriyoruz. Ama bununla ilgili diyorsanız. Bundan bir konut kredisi olmaz. Hepsi çok küçük rakamlar en üst olana 10 katını verseniz bile 13-14 bin YTL’ye yakın para. Yani onunla bir …” diye konuştu.

ÖDEME ŞEKLİ

Çağlar, ödeme için tüm hak sahipleri adına hesap açılacağını ifade ederek, hak sahibinin alacağını kimlik bilgileri ve vatandaşlık numarasıyla herhangi bir şubeden alabileceğini söyledi. Çağlar, ”Herkes büyük merakla gelecek. Ama geldiğinde, ‘1 YTL-5 YTL nereden çıktı’ diye bakacak. Çünkü insanlar bunun nema gibi büyük rakamlar olduğunu düşünebilir” diye konuştu.

Çağlar, kurumların istemesi halinde kamu-özel ayrımı olmadan nemada olduğu gibi toplu ödeme yapılabileceğini belirtti.

-”KİMSENİN ZARARINA İŞLEM YAPMA LÜKSÜ YOK”-

Çağlar, Ziraat Bankasının zararına kredi verdiği yönündeki söylemlerin belirtilmesi üzerine, kimsenin zararına işlem yapma lüksüne sahip olmadığını belirterek, ”Biz de böyle bir lükse sahip değiliz” dedi.

Çağlar, ”Zararına verdiğini iddia edenler son toplanan mevduat rakamına bakarlar. Mesela bugün 20 ile mevduat topluyorsunuz ama çok iyi firmalar 17 ile kredi veriyorsunuz. Sadece buna baktığınız zaman 20’ye mal alıp, 17 ile satıyormuş gibi, zararına işlem yapıyorsunuz gibi algılanabilir. Oysaki bankaların öz kaynakları, daha düşük topladıkları mevduatları var. Son toplanan mevduatın maliyetiyle verilen krediyi mukayese etmemek lazım” açıklamasında bulundu.

 

KEY ÖDEMELERİNE HACİZ UYARISI

 

KEY ödemelerinde birçok vatandaş bankaya gittiğinde hiç beklemediği bir tabloyla karşılaşacak.

 

KEY’deki ödeme düğümü sonunda çözüldü. AK Parti Hükümeti Temmuz ayı içerisinde bir tarih derken kesin tarih Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar’dan geldi.

Çağlar ilgili Kanunu Cumhurbaşkanı’nın onaylaması halinde KEY ödemelerine 28 Temmuz’da başlayacaklarını söyledi.

KEY ödemelerindeki en çok merak edilen hususlardan biri de ödemelere haciz uygulanıp uygulanmayacağıydı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bankalara borcu bulunan hak sahiplerinin alacağına haciz koyabileceklerini de belirtti.

İşte KEY ödemesi yapılamayacaklar listesi

* Lojmanda oturan memurlar
* Sözleşmeli memurlar
* 1987–1995 yılları arasında yurtdışında görevli kamu çalışanları
* Boşanan kadınlar

Burada en ilginç ayrıntı 1987–1995 yıllarında evli olan ancak daha sonra boşanan çiftlerden kadının para alamaması.

Emlak Bankası Yöntem Kurulu Başkanı Zeki Sayın, “Biz kimli evli, kim bekâr, kim boşanmış takip edemeyiz” dedi.

İlgili kanunda, ödemenin aile reisine yapılacağının belirtildiği, bu nedenle kendilerine, hak sahibi olarak, evli çiftlerden aile reisi olarak erkeğin adının bildirildiğini anlatan Sayın şunları kaydetti: “Para kimin adına yattıysa, bize kimin ismi, sicil numarası, vatandaşlık numarası verildiyse ödemeyi ona yapabiliriz.”

 

-ERDOĞAN DA, ”KEY ÖDEMELERİ TEMMUZDA YAPILACAK” DEMİŞTİ-

 

Uzun süredir kamuoyu gündemini meşgul eden KEY ödemelerinde sona gelindi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 milyar 855 milyon YTL’lik KEY ödemelerinin iki hafta içinde Ziraat Bankası aracılığı ile yapılacağını söyledi.

 

-MEHMET ŞİMŞEK KEY ÖDEMELERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ-

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, KEY ödemeleri hakkında bilgi verdi.

 

Şimşek, KEY ödemelerine ilişkin şu ana kadar 8 milyon 493 bin 956 kişinin hak sahibi olarak belirlendiğini, bunlar için toplam 2,8 milyar YTL ödeme yapılacağını belirterek, ”Şu anda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının (EGYO) yaklaşık 500 milyon YTL’lik nakdi var. Biz kendilerine 1,3 milyar YTL borç vereceğiz. Ayrıca bunun dışında kalan 1 milyar YTL’yi de yasa çerçevesinde Hazine olarak üstleneceğiz” dedi.

Bakan Şimşek, TBMM Genel Kurulunda görüşülen KEY ödemelerini de içeren Kamu Finansmanı ve Borç Yönetimini Yeniden Düzenleyen Kanun Tasarısının tümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Şimşek, Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in KEY ödemelerinin kamu maliyetine getireceği yüke ilişkin sorusu üzerine, şu ana kadar 8 milyon 493 bin 956 kişinin hak sahibi olarak belirlendiğini ifade ederek, bunlar için ödenecek toplam tutarın 2,8 milyar YTL olduğunu bildirdi.  Hak sahiplerine verilecek ortalama rakamlara ilişkin soru üzerine de Şimşek, ”Eğer bir çalışan 1987 ve 1995 yılları arasında sürekli bir şekilde kesinti yapılmışsa, toplam olarak yaklaşık bin 391 YTL alacak” diye konuştu.

SSK’lının 271.8 YTL, Emekli Sandığına tabi olanların da 496.4 YTL alacağını dile getiren Şimşek, toplamda ortalama hak sahiplerinin 325.5 YTL almasının beklendiğini bildirdi.

KEY ödemelerinin nemalandırılmasına ilişkin soru üzerine ise Şimşek, mevcut kanunda Emlak Bankasının 6 ay vadeli mevduatın esas alınacağının belirtildiğini anımsatarak, ”Bizim burada farklı bir uygulamaya geçmemiz söz konusu değil. Hatta biz işçi lehine düzenleme yaptık. Biz tüm dönem için Emlak Bankasının 6 ay vadeli mevduat faizini dikkate aldık. Burada herhangi bir aykırılık söz konusu değil” dedi.

213 Comments »

  1. 1
    mehmet ali Says:

    key ödeme tutarı

  2. 2
    mehmet ali çiftçioğlu Says:

    key ödeme miktarı

  3. 3
    mehmet ali çiftçioğlu Says:

    key ödeme miktarı ne kadar?

  4. 4
    osman anayurdu Says:

    key ödemelerinden ne kadar alacağım

  5. 5
    AHMET Says:

    HAY SİZİN KEYİNİZE DE SİZE DE.BİR SAATTİR UĞRAŞIYORUM BİR TÜRLÜ KEY’İMİ BULAMIYORUM

  6. 6
    leyla güneş Says:

    ahmet bey e hak veriyorum gerçekten bizde kızımla bir saattir uğraşıyoruz lakin key miktarımızı öğrenemiyoruz yetkililerden bu mail e cevap bekliyoruz lütfen…

  7. 7
    Zühal AYNACI Says:

    Ben de ahmet e katılıyorum

  8. 8
    Anonim Says:

    bende:))

  9. 9
    kurt Says:

    aynen öyle siteleri çalışmıyor bunlardan ne medet umuyoruzki…..

  10. 10
    dilek Says:

    en para alacakmiyim

  11. 11
    dilek Says:

    benbde para alacakmiyim

  12. 12

    key odememi ögrenmek istiyorum

  13. 13

    KEY alacagımı ögrenmek istıyorum

  14. 14

    17038643260

  15. 15

    TC Kİmlik no17050642814 KEYALACAGIM kac paradır

  16. 16

    TC .Kımlik no.17038643260 KEY alacagım kac paradır

  17. 17
    osman Says:

    ne kadar key ödemesi alacagım

  18. 18
    fında atila şar Says:

    tc kimlik no:41926531988 ne kadar key ödemesi alıcam

  19. 19
    fatih Says:

    EWGRTJGHKMYULKHÖ

  20. 20
    İSMAİL NORLU Says:

    KEY ÖDEME MİKTARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

  21. 21
    İSMAİL NORLU Says:

    TC KİMLİK NO 11597402436

  22. 22
    necmettin özaydın Says:

    key ödeme mıktarımı öğrenmek ıstıyorm 47545909092

  23. 23
    Zıkkımın Kökü Says:

    Verdiğiniz key’ede sizede lanet olsun kaç saattir bulamadım laa.

  24. 24
    sdf Says:

    sdfs

  25. 25
    Hüseyin KASAP Says:

    47278088194

  26. 26
    Anonim Says:

    aynen bulamadım bende

  27. 27
    Anonim Says:

    neden siteler giremiyoruz biz key ödemelerini bağışladık

  28. 28
    isimisz Says:

    aynen ne biçim şey bu yaaa:(

  29. 29
    hikmet Says:

    selam arkadaşlar key ödemeleri miktarını öğrenen vatandaş varmı

  30. 30
    fly Says:

    offf bu ne bölee

  31. 31
    fly hepk Says:

    ne zaman bulcaz şu key miktarlarını he cnm sıkılmaya başladı suyu çıktı artık

  32. 32
    fly hepk Says:

    yok hikmet bey
    öğrenen fln

  33. 33
    muto Says:

    ADIMI NERDEN BULACAĞIMI BULAMADIM

  34. 34
    öllüüün körüüü keyy.. Says:

    key paramı bulacam die alacağımdan fazlasının internet cafeye verdim lanet olsun böle keye dee nete de herşeye….

  35. 35
    sinirli Says:

    bunların yaptıgı sitenin varya taaaa sinir oldum nasıl bir boktan site yapmışlar

  36. 36
    ATA BAYRAKTAR Says:

    BEN BULDUM KEY PARASINI SAĞ CEPTEN GİRMİŞ SOL CEPTEN ÇIKMIŞ
    KEY PARASI FELAN VERECEKLERİ YOK KEY PARASI VERSELER BİLE ZAM LAR KAPIDA OLUR

  37. 37
    aziz Says:

    65311073792 ne kadar key alırım

  38. 38

    keyödemelerim nasıl bulacam

  39. 39

    key ödemelerini nasıl bulacam

  40. 40

    51868372358ne kadar alacam

  41. 41
    Anonim Says:

    metin tiryaki

  42. 42
    ATA BAYRAKTAR Says:

    BULDUNUZMU

  43. 43
    hamit Says:

    ben 1250 ytl aldım super yaa
    ins sizede 1 ytl cıkmaz
    amii :d

  44. 44
    şaban Says:

    bir türlü key param olduğunu bulamıyorum

  45. 45
    Anonim Says:

    nasıl bir site yapılmışki kimse hiç bir şey ögrenemiyor.bizim ülkemizde ne zaman herşey normal syrinde gidecek.ne zaman sorunsuz bi devlet dairesi işi yapılmaya başlanacak.ne bu çektiğimiz çile yaaaaaa

  46. 46
    yüksel yıldız Says:

    tc no: 22916714192 ne kadar key ödemesi alıcam nasıl bakıcam

  47. 47
    ikbal Says:

    31153994410

  48. 48
    ümit okur Says:

    ben bu keyi çıkaranın taa…. ne biçim site len bu böle sitenin allah belasını versinn.sabahtan beri giriom bişi yokkk…ödicekseniz ödeyin şu keyleriii…

  49. 49
    züleyha Says:

    ya gerçekden artık ögrenelim yoksa babam alana kadar netten çıkmıcak:)

  50. 50
    kadir Says:

    paramı nezaman alacağım

  51. 51
    ümit okur Says:

    valla billah bilgisayar istilaya uğradı babamdan dayıma kadar… bu ne yaww uyumucaz bu akşammm…

  52. 52
    cumhur Says:

    30953039888 listede adım yazlımı

  53. 53
    hacekr Says:

    abielr abalr ben 15 yaşındayı m site bolç landı bir ka çgün öle kalç çak ne mzan aızlacığı belli değil arıda açıl 2 gün osnra da bensity ikrıp baktım sitye herr 10 sn de bri 500 bin kişi işlem yapyıo bunlar hep doyalarda nokdum buunda dolayı kaapıtldı
    başak yerekierlnide inanmayın bu sitedn baçanız
    http://www.keyodemeleri.com.

  54. 54
    hacekr Says:

    site bolck lanmıştır yarı nayda carşanba acılaçaktır

  55. 55
    58306567932 Says:

    KEY HESABIM NE KADAR

  56. 56
    alirza kaya Says:

    key hesabımı ögrenmek istiyorum.bugün açıklandı ama malesef siteye bi türlü ulaşamıyoruz.

  57. 57
    soner bekdas Says:

    sizin bu keyinizide sizede insan adam akıllı bir site yapar ya nasıl iş bu ben böyle devletin……

  58. 58
    sulugöz Says:

    Olmaz böyle bişey.Sizin yaptığınız sitenin…bu kadar olmaz işimiz gücümüz var, bide arada key öğrenmeye çalışıyoruz.Yükleme olacağını ve bu sitenin çökeceğini nasıl düşünemezsiniz ey bu siteyi yapamayan beceriksizler.Tek kelimeyle REZALET

  59. 59
    shizo Says:

    hay si KEY im!!

  60. 60
    shizo Says:

    hay: hi: merhaba
    si: see: görmek
    key :anahtar
    im : I’m : benim
    benim anahtarımı gören oldumu?
    (yanlış anlaşılmasa baari)

  61. tc kimllik numaramla key ödemesi alabilirmiyim? 10039167322

  62. 63

    27925255704 KEY HESABIM NE KADAR.

  63. 64
    G Says:

    27925255704 KEY HESABIM NE KADAR

  64. 65

    27925255704 KEY HESABIM NE KADAR.

  65. 66
    ali şahin güzel Says:

    T.C.KİMLİK NO:52798055922

  66. 67
    ali şahin güzel Says:

    T.C.KIMLİK NO:527980559222

  67. buyrun key ödeme listelerine burdan ulaşabilirsiniz.
    kolay gelsin.
    http://kometedinmeyardimiodemesi.blogcu.com/

  68. 69
    gülcan bostan Says:

    KEY ÇOK KARIŞIK BİR SİTE HAZIRLAMIŞSINIZ HİÇBİRŞEY ANLAŞILMIYO LÜTFEN HERKESİN ANLAYABİLİCEĞİ KOLAYLIKLA KEY ÖDEMELERİMİZE ULAŞABİLCEĞİMİZ Bİ SİTE HAZIRLAYINIZ KISA ZAMANDA TEŞEKKÜRLER.

  69. 70
    Bestami Says:

    1997 va 1998 yılı ödeme

  70. 71

    1997 ve 1998 yılının key ödemeleri

  71. 72
    Anonim Says:

    sizin açtıgınız sitenin var ya

  72. 73
    SEVGÜL ÖZTÜRK Says:

    37042065872 KEY HESABIM NE KADAR

  73. 74
    ilyas TINGIR Says:

    1986 yılından iktibaren çalışmaktayın key paras çıkmadı memurum 39250998904

  74. 75
    hasan san Says:

    olmaz bole bı sey yaaaa.

  75. 76
    adnan Says:

    27850348298 tc kimlik nomdan key tutarımı ögrenmek istiyorum

  76. 77
    adnan Says:

    27850348298 tc kimlik nollu key tutarımı ögrenmek istiyorum

  77. 78
    mahmut Says:

    VALLA DAYI BENDE 1 HAFTADIR BAKIYORUM ÖYLE KAFAMA GÖRE ANLAYACAK BIR SİTE DEYIL BENCE SAÇMA BIR SITE SADECE İNSANLARI YORMAK

  78. 79
    sarsıntı Says:

    offff!…..

  79. 80
    AHMET BULUT Says:

    ben ne kadar key ücreti alacam

    yaa bu sorulara kim cwp veriyor sadece sorular war cewap weren yok mu

  80. 81
    kuzey Says:

    bu ne kardeşim yawwww….Bir türlü bulamadık lanet olsun kalsın KEY size KEK alırsınız……

  81. 82
    hüseyin Says:

    key hesabıma nekadar para yatırılacak para alaçağım varmı.

  82. 83
    kuzey Says:

    milletin sinirini bozmayın haaaaaaaaa……..luuuuuuuu…ali osman…….hoppppppppppppp…………………………………………………..al keyinide…bippppppppppppppppppppppppppppppppppp…….. anlyan anlamıştır

  83. 84
    ahmet bulut Says:

    ooo sitede tc mizi nereye yazıyoz onun için yer yoq ben tc mi yazıp keyden ne kadar ücret alıcam onu bi türlü, öğrenemedim yaaa bıktım walla

  84. 85
    mervem Says:

    bune lan deli oldum ne saçma bi site ya bunu kuran kafadan kontak değilse ya

  85. 86
    mervem Says:

    ya bukadr urasıyoruz ama bide para mara yok muş katliam çıkar ha……

  86. 87
    sinan Says:

    21083118284 tc kimlik nomdan key hesabındakı miktarı ogrenmek istiyorum

  87. 88
    insan Says:

    nasıl öğrenilecek bu key ödemeeleri sabahtan beri arıyoruz ama bulamadık bize yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnn

  88. 89
    !!! Says:

    bu sitelerden bi b. çıkmıor key odemelerı siteside kapalı (memur.net)’ten bakın lıste war isminizin bas harfıne gore isim lıstesısını ındırıp bakabılıorsunuz….

  89. 90
    BEŞİR AYDEMİR Says:

    67126258760 KEY HESABIMI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

  90. 91
    SEFA Says:

    bu keyi çıkaranında siteyi kuranında …………

  91. 92
    SEFA Says:

    ulan ne biçim iş bu böle uğraşa uğraşa bişi yapamıyoz.insan şunu az açık yapar….

  92. 93

    Sabahtan beri bir arıyorum. Sonunda buldum http://www.keyodemelistesi.com tüm ailenin keylerine baktım.

    Teşekkür ederim.

  93. 94
    gizem Says:

    key ödemeleri nekadar nerden ögreneliyor bulamadım şimdiden
    teşekkürler

  94. 95
    selahattin kan Says:

    43906875372 T.C KİMLİK NUMARAM NE KADAR KEY ÖDEMESİ ALIRIM
    SAYGILAR

  95. 96
    orbay temoçin Says:

    key ödemesi

  96. 97
    nermin Says:

    ya key ödemeleri hangi siteden açıklandı kaç gündür giriyorum bir türlü bulamıyorum cvp yazsın birii 😦

  97. 98
    ABUZİİDDİN Says:

    KEYİNİZİ ALIRIM CEBİNİZE SOKARIM

  98. 99
    kizilbaron Says:

    selahattin kan toplam ödeme tutarı 1288.2497 ytl alacağin varmış

  99. 100
    gülay Says:

    key ödememeleri

    tc. 24122704844

  100. 101
    bekir musluk Says:

    key nekadar alacagım

  101. 102
    ,özge Says:

    ya bu sitenin te ebesini edim keyler ne zaman belli olacak işim gücüm var hade keyleri alıyım.

  102. 103
    Anonim Says:

    heyy alah sizin verceğiniz keyin desizin de

  103. 104
    koray barut Says:

    böyle sitemi olur ya

  104. 105
    Yaşar Coşkun Says:

    key ödememeleri
    tc. 52192693928

  105. 106
    Nermin BODUROĞLU Says:

    nekadar ve nezaman key öemesi alacağımı örenmek istiyorum

  106. 107
    yaşar bayram Says:

    ben bu lanet siteye hiç giriş yapamadım (keyodemeleri.com)

  107. 108
    ali koçak Says:

    babamın key alıp almadığını öğrenmek istiyorum hemen cvp bekliyorum tc nosu 36205805560

  108. 110
    Anonim Says:

    listeye nasıl gireceğim

  109. 111
    ozgur Says:

    anlamıyorum ya devlet alacaklı oldumu bı sekılde ulasıyor ama bız alacaklı oldukmu bul bulabılırsen bu nasıl bır anlayıs ya key mıdır keyıfmıdır saatlerdır bır sey ogrenemedık

  110. 112
    f.gk Says:

    ne kadar para alacağım
    internette hiç bişey belli olmuyor

  111. 113
    Anonim Says:

    72571039048

  112. 114
    ibo Says:

    tc kimlik numaramızı nereye yazcaz söyleye bilirmisin tesekkürler

  113. 115
    ibo Says:

    key ödemesini nekadar alacaz

  114. 116
    murat Says:

    bana key parası çıktımu ulen

  115. 117
    çelebi Says:

    hala bulamadım ve sayfaya siremiyorum

  116. 118
    ece Says:

    bende keyımı bulamıyorum nasıl olucak bılmıyorum nekadar para alacagımı anlayamadım yardım edersenız sevınırım

  117. 119
    ...!!!... Says:

    ßune yaa insanın bi sınırı war yani artk yeter bak bak bişi bulamadım kafayı yicem şu siteyi bi insan qibi hazırlasalrdı ne olurdu şöyle açık açık yani uğraş uğraş aynı yerdeyim kaç saattir bence hemen site anlaşılır ve işe yarar hale qetirilmeli !!…

  118. 120
    emre Says:

    bunlar bir şey yaptılar ya ama halkına ziyan çektirmeden olurmu değmez hiç bişi yolunda olmuyo ki zaten

  119. 121
    serseri Says:

    ulen gardaşum ben bole keyı si KEY rum da uşaklar

  120. 122
    serseri Says:

    ne pıcum ıs da bu

  121. 123
    serseri Says:

    amına koyayım bole keyın

  122. 124
    Anonim Says:

    yalansimdi@hotmail.com msn:metin ben arkadaşlar bu key durumunu nerden ögrenecegiz bir yardımcı olun lütfen

  123. 125
    yalansimdi Says:

    yalansimdi@hotmail.com msn:metin ben istden arkadaşlar bu key olayını cözen varsa yardım etsin lütfen bu arada hayırlı kandiller

  124. 126
    hüseyin karayiğit Says:

    birazdaha acıkbisite yapın hicbişey anlamadık
    nezaman alıcagız key leri
    tc yazılanyere giremedik

  125. 127
    leven Says:

    sizin key paranız beşir bey 500 ytl ziraat bankası

  126. 128
    zivec Says:

    key paraları ak partinin cerez parası oldu seçimlerde kullanacaklarını düşünüyorum bu millet tarihinde hiç bu kadar koyun yerine konmammıştı ama hala anlamayanlar var

  127. 129

    ke hesabimi öğrenmek istiyom

  128. 130
    mert Says:

    şeytan aldı götürdü satamadan getirdi

  129. 131
    Anonim Says:

    66

  130. 132
    aysegul Says:

    BRAVO GERÇEKTEN SÜPER Bİ SİTE YAPILMIŞ…HEMEN HERŞEY BULUNABİLİYOR…

  131. 133
    Anonim Says:

    51451672056

  132. 134
    key istiyorum! Says:

    key ödemelerini kazandığımı nerden öğrencem tc kimlik nomu ynere yazcam ki ban key ödemesi alırsınız almassınız dicek offf bi cevap verin!!

  133. 135

    para kadar verecegı

  134. YA BENIM ADIM YUSUF BEN 17 YAŞINTAYIM DA ŞEY BENIMDE TC.KIMLIKE BAKARMISI NIZ 28348638518

  135. 137

    para nekadar verecegı

  136. 138
    aysegul Says:

    BİR GECEDE MAAŞLARINA ZAM YAPAN ARKADAŞLARA BAĞIŞLIYORUM KEYİMİ…AFİYETLE YESİNLER….

  137. 139
    ERSİN Says:

    BENIMDE TC. KIMLIK NUMARA 28426635972

  138. 140
    ahmet Says:

    kaç saattir uğrasıyorum bu ne böyle

  139. 141
    halil Says:

    30125372676 key ödemesi n kadar

  140. 142
    ŞANSSIZ Says:

    KEYINI OGRENEN BIR KISIYE ODÜL VERİYOLARMIS!!!!
    BILGINIZE ARKADASLAR

  141. 143

    44 lereyokmu key üdeme

  142. 144
    dilenci Says:

    arkadaşlar KEY aramaktan kına geldi hadi biraz sohbet edelim bayanlar öncelikli tercih bekliiyoruum

  143. 145

    44 lereyokmu key üdeme
    allacam paranekadar

  144. 146
    mehtap Says:

    bu ne ya ne aptal bi site bu kafayı yiyicem

  145. 147
    Anonim Says:

    benımkınede bakın ben caner 12 yasındayım kız varmı ayarlayında

  146. 148
    senem Says:

    bosuna tc.kimliklerinizi yazmayın bu siteye bakan felan yok 😦

  147. 149
    ali ural Says:

    t.c. numaram 12184788896 ne kadar key alacam şimdiden teşekkürler

  148. 150
    CEMALETTİN Says:

    T.C 34972179822

  149. 151
    Kemal Says:

    Teşekkür ederim. http://www.keyodemelistesi.com adresinden bulabildim.

  150. 152
    Necati Says:

    43276618524 T.c Numaram bu Tesekkur ederim.

  151. 153
    sevgi Says:

    slm arkadaşlar haklısınız ya bune kac gundur ugrasıyom bır türlü ulaşamıyom nasıl bulacagımı anlıyamadım bır sürü sayfa tek bır sayfa yapılmış olsa daha rahat bulabılırız işimız yok sabahtan akşama kadar net başıondamı duracagız key ödemesı alacagız dıye yuh yaaaaaaaaaaaa adam gıbı sayfa hazırlayın

  152. 154
    mahir Says:

    arkadaşlar verecekleri 3 kuruş para kusura bakmayın ama onuda burnumuzdan getirmeden ödemezler. 8.5 milyon kişiyi böyle aptal siteler kurararak yormaktan başka bişi yok burda lanet olsun. gariban ne yaparsa yapsın. werdikleri parada bi yaraya merhem olsa insan utanıyo bu rakamlardan bahsederken sanki karunun hazinelerini dağıtıyorlar. ya hiç giripte umutlandırma emekçileri yada adam gibi yap bu işi

  153. 155
    murat Says:

    sizin veriçeniz para batdin hemi

  154. 156
    recep Says:

    sizin keyinize meyinize başlıcam şimdi kaç saattir arıyom bi şey bulamadım oy zamanı yaklaşıyo o zaman görürsünüz siz KEYSİZLER

  155. 157

    dasasds

  156. 158

    sadawd

  157. 159
    NAİM Says:

    32371462064 T:C kimlik nom bu
    teşekkür ederiz

  158. 160
    refik Says:

    yaaa ne biçim bir siteniz war hiçbir şey bulamadım sabahtan beri arıyorumm… lütfen yaa nie milleti oyalıyorsunuz…!!!!

  159. 161
    Anonim Says:

    ib

    ibrahim yurdaer

    45874655598

    key ödemesi alabilirmiyim öğrenmek istiyorum

    30,8,2008

  160. 162
    tevrat toksoy Says:

    key ödemısı alabılırmıyım orenmek istiyorum

  161. 163
    Anonim Says:

    nasıl öğreneceyiz

  162. 164
    ali Says:

    ne site imiş amma
    tc sorgulama nerede

  163. 165
    Manyak Polis Says:

    Ben Cengiz Göktaş bu keyi icad edeninde benim paramı vermiyeninde taa amına koyayım ..:@

  164. 166
    Anonim Says:

    be siteyi yapanın amına koyimm taa

  165. 167
    öskan ağır Says:

    41356553888 key ödemasi ne kadar alacağım

  166. 168
    Anonim Says:

    insanlara kibar yoldan herşeyi yapıyorsunuz helal olsun

  167. 169
    bünyamin başkaya Says:

    29500763192 key ödemesi nekadar alacağım.

  168. 170
    melike Says:

    dünden beri uğraşıyorum fakat tc kimlik numaram adına ödenecek key tutarını bir türlü bulamıyorum. bundan siteyi sorumlu tutmuyorum çünkü devlet tam bir açıklama yapmadığı için sizlerde siteyi sorumlu tutmayın lütfenn

  169. 171
    11246464266 Says:

    K.E.Y DEN NE KADAR PARA ALICAM.

  170. 172
    gülhan Says:

    bendealıcakmıyım

  171. 173
    banga naze Says:

    benim sigortam yok bende alıcakmıyım ben 90 yaşındayım

  172. 174
    kasım Says:

    11246464266 keyden kaç para alıcamm

  173. 175
    mehmet yılmaz Says:

    peki ben alıcakmıyım lütfen yardımcı olurmusunuz siteye giripte bakamıyorum nekadar para alıcam ben

  174. 176
    gülhan Says:

    kasım oğlum sen para alamasın canım havanı alırsın

  175. 177
    gülhan Says:

    annam gözünden amliyat oldu para lazım lütfen bana öncelik yapın tc kimlik nosunu vereyim bakın kaçparam var bakana bişeyler vericez kasım oğlum

  176. 178
    seda Says:

    keylre neden böyle………. neden hep zenginler alıyr

  177. 179
    gökhan Says:

    ulan keyinizide sizide kim ne kadar alacak onu yazsanıza kardeşim adam gibi yapın yapğamıyosanız yapanı bulun bari

  178. 180
    ayşe Says:

    ödeme

  179. 181
    ali demirbaş Says:

    20801293432

  180. 182
    deniz Says:

    ya bu nasıl bi site hiçbişey öğrenemedik …

  181. 183
    zekai akkaya Says:

    bende buraya kayıt olmak istiyorum ama nasıl olucam yardım ederseniz sevinirim 64207187858

  182. 184

    ne kadar alcam

  183. 185
    Anonim Says:

    kimse bişey öğrenemiyor anlaşıldı alsınlar key paralarını tayyip oğluna gemi alsın bu işler böle işte.

  184. 186
    sbel Says:

    46159207846 ne kadar key ödemesi alacak

  185. 187
    SEDAT SEVİLİR Says:

    KARDEŞİM BU NE BİÇİM İŞ BENİM BURDAN PARA ALMAM LAZIM LUTFEN BANA YARDIM EDİN

  186. 188
    becerikli Says:

    bu siteden bişi olmaz

  187. 189
    engin sümbül Says:

    her kesin var benim yok oysa benim olay başladığından bu yana sadece 8 ay bir boşluğum var ama int.çıkan ve yarin biloyurom bankaya gittigimde çıkacak rakam 0 adam diyorki benim olmaması lazım bakıyorsun tam alıyor bu nasıl iş açıklayın bana illaki itiraz vs.uğraşmakmı gidiyor böylemi işliyor nalet olsun dersen gitti……

  188. 190
    adem Says:

    offfffffffffff

  189. 191
    engin sümbül Says:

    arkadaş T.C. o devirlerde yoktu ben hiç ssk olmadım eee kurumdamı hata bendemi hiç çalışmıyanın bile birşeyleri çıkıyor bana birlira bile yokbundan sonra uğraş dur dilekçe vs.3 ayda öyle geçti ama hakkımı bırakmam HAK almadıkça

  190. 193

    Dikkat ! önemli haber:
    KEY’e İTİRAZ ETTİ: 21 YTL Yerine 1.277 YTL Aldı
    http://www.ajanhaber.com/gundem/keye-itiraz-etti-21-ytl-yerine-1277-ytl-aldi/

  191. 194
    fatih Says:

    babam benı bunalıma soktı başlarım sızın keyınıze bu nedır yav aldıgım gıbı verdım dılencıye herıme

  192. 195
    fethi Says:

    bu ne ya hem bu sitede verilcek dionuz hemde vermiyonuz ne iş ya 1

  193. 196
    dilek Says:

    key ödemeleri ne kadar alabilrim

  194. 197
    medet budulgan Says:

    keyden nakar alıcam

  195. 198
    ks4 Says:

    ben böyle işin

  196. 199
    gül Says:

    ben de hala ögrenemedim lanet olsun size her işi yüzünüze gözünüze bulaştırmak zorunda mısınız

  197. 201
    sare Says:

    ben de hala ogrenemedım ne zaman ogrenecez yaaaaaaa offfffffff

  198. 202
    ümit Says:

    beklerim msn orada kouşmak üzere byyy

  199. 204
    Ali Bosnalı Says:

    http://www.keyodemelistesi.com adresinde key ödemesini tc kimlik ya da sosyal sigorta numaranızla hemen sorgulayabilirsiniz.

  200. 205
    Scholar Says:

    Bizim Tc Kimlik Nosunu Yazınca Aynı Kişi Ama 2 Sutun Cıkıyo Biri 14 Ytl Biri 970 Ytl Hanisini Alcaz?

  201. 206
    Anonim Says:

    ya bide akıllı uslu bi site yapında aradıgımızı bulkalım be kardeşim

  202. 207
    Sinan Says:

    Alo Devlet Para Vericek Diye mi Düzgünce işinizi yapmıyosunuz Lan Olmuyo

  203. 208
    kerem kara Says:

    24460909048 bu hesaba ne kadar key parası yattı?

  204. 209
    mahmut kocabay Says:

    13019695778 tc nosuna kaç para düşüyor lütfen cevap yazın

  205. 210
    ismail Says:

    48775306606 tc nosuna kaç para düşüyor lütfen cevap yazın aradım hicbir cevap bulamadım

  206. 211
    Anonim Says:

    Bahri SaRIKAYA Says kimlik No45106693510 ne kadar alacagımı ögrenmek istiyorum ve ne zaman alacagız

  207. 212

    key alacağim varme

  208. 213

    ben heşşin maral nekadar alacm öğrenmek istiyorum


RSS Feed for this entry

Yorum bırakın